Tarifname Aşçılık

Yeni bir gelecek için EKS...



EĞİTİM DÖNEMİ


Eğitim Süresi

8. Hafta


Eğitim Ücreti

2.000 TL

8 hafta olarak hazırlanan Temel Aşçılık Programı aşçılığın temel tekniklerini ve uygulamalarını öğrenmek isteyen mutfak tutkunları için tasarlanmış bir programdır. Ders saatleri çalışan kişiler düşünülerek is çıkış saatlerine uygun olarak planlanmıştır.
Eğitim Programı

1. HAFTA

  • BIÇAK KULLANMA VE DOĞRAMA TEKNİKLERİ
  • MISE AN PLACE HAZIRLAMA / ÇORBALAR VE SOSLAR

2. HAFTA

  • TAVUK VE PİŞİRME METODLARI

3. HAFTA

  • ET ÇEŞİTLERİ VE PİŞİRME TEKNİKLERİ

4. HAFTA

  • DENİZ ÜRÜNLERİ HAZIRLAMA VE PİŞİRME YÖNTEMLERİ

5. HAFTA

  • TAZE MAKARNALAR VE SOSLARI

6. HAFTA

  • PİLAVLAR VE PİŞİRME TEKNİKLERİ
  • RİSOTTO YAPIMI

7. HAFTA

  • MEZE VE ZEYTİNYAĞLILARI HAZIRLAMA YÖNTEMLERİ

8. HAFTA

  • DÜNYA MUTFAKLARINDAN SEÇMELER
  • * Ücret iadesi yoktur.
  • * Ders telafilerinin bildirimleri etkinlikten 3 gün önce yapılmalıdır.