Menu
EN
BAŞVUR
PROFESYONEL EĞİTİMLER
Eğitim Programlarımız
Profesyonel Eğitimler Anasayfa
Profesyonel Aşçılık
Profesyonel Pasta ve Ekmekçilik
Yiyecek İçecek İşletmeciliği
Profesyonel Barista
Chef & Owner Profesyonel Aşçılık
Chef & Owner Profesyonel Pastacılık ve Ekmekçilik
Smart Chef
Yabancı Öğrenciler İçin Eğitim
Eğitim
Konaklama
Yabancı Öğrenci Kabul Şartları
Staj ve Kariyer
Staj Lokasyonları
İspanya'da Staj
Kariyer (İş Arayanlar)
Mezunlar Platformu (Eleman Arayanlar)
Yurtdışında Eğitim Olanakları
Akreditasyonlar
Eğitmen Kadrosu
Başvuru
Başvuru Formu
Eğitim Ücretleri
Kayıt Belgeleri
Akademik Takvim
WORKSHOPLAR
Workshoplar Anasayfa
Dönemlik Workshoplar
Kategoriler
Tarifname Aşçılık
Tarifname Pastacılık
Tarifname İtalyan Mutfağı
Kahve Eğitimi
Günlük Workshoplar
Kategoriler
Workshop Takvimi
Çocuklar ve Gençler
Workshoplar Hakkında
Workshop Fotoğraf ve Videoları
KURUMSAL ÇÖZÜMLER
Kategoriler
Consulting & Innovation
Parti & Organizasyon
Rent a Chef
Şirketçe Pişiriyoruz
Ürün Lansmanı
Gourmet&Styling Creative Studio
EKS CATERING
HAKKIMIZDA
Eyüp Kemal Sevinç
EKS Mutfak Akademisi
WACS Hakkında
Kütüphane
Mutfak Nostaljisi
Danışman Kurulu
İş Ortaklarımız
EKS DİJİTAL
EKS Mutfak TV
Fotoğraflar
Videolar
Tarifler
Blog
İLETİŞİM
Tarifler
ANANASLI KEK
ANTEP FISTIKLI MADLEN KEK
ANTEP FISTIĞI EZMESİ
BABAGANUŞ TERİN
BAMYA DOLMASI
ÇERKEZ TAVUĞU
PANCARLI VE ISPANAK KÖKLÜ DANA KAFES
DÜRÜM ÇEŞİTLERİ
ERİKLİ KUZU İNCİK VE FİRİK PİLAVI
ETLİ TACO
FIRINDA KREMALI BUĞDAY
GÜVEÇTE ETLİ KESTANE
ISPANAKLI KUZU SIRTI
KEBAP ÜÇLÜSÜ
KESTANE ÇORBASI
KESTANELİ MACARON
KEŞKEK EŞLİĞİNDE SUMAKLI KUZU DİLİMLERİ
KUZUKULAĞI VE NAR SOSLU KURU MEYVELİ PİLİÇ GÖĞÜS RULOSU
LAVAŞA SARILI DANA BONFİLE
LİMONLU PİLİÇ BUT
MANTARLI PİLİÇ
MARSHMALLLOW & ÇİKOLATA AŞKINA
NAR EKŞİLİ İMAM BAYILDI
PAMUK ŞEKERLİ KURABİYE
PASTIRMALI FINDIK LAHMACUN
ÇİKOLATA KAPLI CHEESECAKE KÜPLERİ
PİLİÇ BUT DOLMASI
PİLİÇ KANATLI KURU FASULYE
RENKLİ BİBERLİ BORANİ
ROKALI PİDE
SEBZELİ PERDE PİLAVI
SIZMA ZEYTİNYAĞLI KABAK ÇİÇEĞİ DOLMASI
SOMONLU PİZZA
TAZE BAHARATLI SOMON ŞİŞ