TAZE İTALYAN MAKARNALARI VE SOSLARI

20 KASIM 2024

19:00 - 22:00

WORKSHOP ÜCRETİ

2.000TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

MENÜ:

MAKARNA HAMURU NASIL YAPILIR?

MANTARLI VE TAVUKLU FETTUCİNE

PEYNİRLİ VE CEVİZLİ RAVİOLİ, NAPOLİTEN SOS İLE

AKDENİZ YEŞİLLİKLERİ SALATASI (İKRAM)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.

Atölyemiz max. 10 kişiliktir.

Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz 

Eğitim dili Türkçe’dir.

Eğitimlerimizin tamamında 18 yaş sınırı bulunmaktadır. Çocuk Şefler 09-12, Genç Şefler ise 13-17 yaş
grubunu kapsamaktadır. Diğer workshoplarda belirtilen yaşın altında katılımcı ne yazık ki kabul
edemiyoruz.

Eğitimlerimiz doğal afetler ve hava koşullarına bağlı olarak iptal edilebilmektedir. Bu durumda Biletix sizinle iletişime geçecektir.

EKS Mutfak Akademisi dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.