BALIKLAR VE PİŞİRME TEKNİKLERİ

27 ŞUBAT 2025

19:00 - 22:00

WORKSHOP ÜCRETİ

2.700 TL

WORKSHOP İÇERİĞİ

KONULAR
BALIK SEÇERKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ
BALIK TEMİZLEME VE AYIKLAMA YÖNTEMLERİ
BALIK PİŞİRME TEKNİKLERİ

MENÜ
LEVREK BUĞULAMA
HAMSİLİ PİLAV
CEVİZLİ VE TURPLU ROKA SALATASI
TAHİNLİ İRMİK HELVASI (İKRAM)

Etkinlik 3 saat sürmektedir.

Çalışma düzeni: 10 istasyon mevcut ve istasyonlarda tek kişi çalışmaktadır.

Atölyemiz max. 10 kişiliktir.

Gıda israfı olmaması adına, workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını saklama kaplarınızı yanınızda getirerek evinize götürebilir, böylece sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz 

Eğitim dili Türkçe’dir.

Eğitimlerimizin tamamında 18 yaş sınırı bulunmaktadır. Çocuk Şefler 09-12, Genç Şefler ise 13-17 yaş
grubunu kapsamaktadır. Diğer workshoplarda belirtilen yaşın altında katılımcı ne yazık ki kabul
edemiyoruz.

Tarifname Aşçılık& Pastacılık Eğitimlerimizde en az 3 gün önceden bilgi verdiğiniz taktirde telafi verilmektedir.

Eğitimlerimiz doğal afetler ve hava koşullarına bağlı olarak iptal edilebilmektedir. Bu durumda Biletix sizinle iletişime geçecektir.

EKS Mutfak Akademisi dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Tarifname Aşçılık& Pastacılık Eğitimlerimizde en az 3 gün önceden bilgi verdiğiniz taktirde telafi verilmektedir.