GASTRONOMİ TRENDLERİ 2021
2020’de dünya çapında büyük bir toplumsallık bilinci hissedildi. İnsanlar birbirlerine olduğu kadar tabaklarındaki yemeğe de bir hayli özen gösterdiler.
2020’de dünya çapında büyük bir toplumsallık bilinci hissedildi. İnsanlar birbirlerine olduğu kadar tabaklarındaki yemeğe de bir hayli özen gösterdiler.
Dünya takip edemediğimiz bir hızla değişip gelişirken birçok alanda yeni trendler oluşuyor. Elbette en temel ihtiyaçlarımızdan biri olan beslenme de değişen dünyaya ayak uydurup farklı tarzlara bürünmekten geri kalmıyor.
Etiğin uygulama alanlarından biri olan iş etiği, genel olarak, “iş yerinde neyin doğru, neyin yanlış olduğunu bilmek ve doğru olanı yapmak” anlamını taşımaktadır. İşletmeler, insanların ihtiyaçlarını karşılamak üzere, belirli bir kar sağlamak amacıyla kurulmuş ekonomik varlıklardır.
B12 eksikliği son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız ve her yaşta görülebilen bir durum. Ancak B12 vitamini vücutta depolanabildiği için eksikliğinin hissedilmesi bazen uzun zaman alabilir.
Şarküteri et ürünlerinde kaliteli lezzetler sunan Polonez Mini Lezzet ürünlerini, çemensiz pastırma ailesine dahil olan Mini Lezzet 50 gr pastırma, 40 gr kurutulmuş füme et ve 50 gr karabiber kaplamalı sucuk ile genişledi.
Maslak’ a yolunuz düşerse nereye gideceğinizi biliyorsunuz; akşamları rahatlamak, sohbetlere eşlik etmek ve dahası için günün her saatinde gidip ağzınıza layık lezzetli burgerler yiyebileceğiniz bir ikon HOPDADDY!
"Kozmonot, Nişantaşı’ndan sonra Bomonti’nin Yörüngesine Giriyor.”
Yiyecek- içecek sektörünün öncülerinden olan Jüpiter Grup, İstanbul’a yeni bir konsept mekan daha kazandırdı…